Wat is personal coaching?

Personal coaching staat voor het aanboren van krachtbronnen in jezelf en het verkrijgen van inzicht in je persoonlijke sterke en minder sterke punten, je eigen stijl en het benoemen van je hulpvraag. Personal coaching vergroot de grip op je eigen handelen en je bent beter in staat je doelen te stellen en te verwezenlijken. Het vergroten van je persoonlijke effectiviteit kun je bereiken door een voor jou op maat gesneden traject door middel van personal coaching.

Welke vragen heb je die als uitgangspunt kunnen dienen voor personal coaching?

 • Hoe communiceer ik, is dat effectief?
 • En hoe kan ik hier op positieve wijze sturing aangeven?
 • Hoe kan ik mijn uitstraling, mijn lichaamstaal professionaliseren?
 • Hoe stel ik op een acceptabele manier grenzen naar anderen toe?
 • Anderen ervaren mij als bot/onvriendelijk, zo wil ik niet
 • overkomen, hoe kan ik dit veranderen?
 • Hoe kan ik mij zichtbaarder profileren?
 • Het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen;
 • Hoe kan ik omgaan met stressvolle situaties?
 • Hoe vind ik een gezonde balans vinden tussen controleren/delegeren?
 • Hoe kan ik timemanagement integreren in de dagelijkse uitvoering van mijn werkzaamheden?
 • Re-integratie na ziekteverzuim
 • Hoe ga ik mijn werk weer leuk vinden?

Op zoek naar een personal coach? Personal coaching is altijd maatwerk, ’t Eiland bied maatwerk. Bij ons staat de mens centraal Wij maken samen met jou, je hulpvraag concreet, waarna we je leerdoelen in kaart brengen zodat je praktijkgerichte en praktisch toepasbare feedback ontvangt van je coach, waarmee je direct werkt aan ‘t verbeteren van je eigen specifieke resultaten.

Neem contact op met ’t Eiland door op onderstaande link te klikken of stuur ons een bericht via LinkedIn. Http://www.heteiland.eu/

#Bedrijfsleiders #Regiomanager #District leiders #HR Managers #P&O managers #CEO #Directeuren #Arbeidsdeskundigen #Re-integratie adviseurs #Bestuursleden