Na het spel gaan de koning en de pion in dezelfde doos.

Overal op je werk, school, privé of op sportief gebied komen er misverstanden/conflicten voor. Vaak kijken we als mens naar eenzelfde thema of onderwerp en toch zien we dit thema of onderwerp op een andere manier, geven er een andere betekenis aan. Vaak is dat de “kiem” voor het ontwikkelen van een meningsverschil of conflict. Test jezelf en kijk naar het hieronder getekend figuur. Vraag iemand in je omgeving op een van de 4 gekleurde punten te gaan staan en vraag elkaar wat je ziet. Je zult er versteld van staan hoe verschillend de antwoorden zullen zijn.

Heb je ook behoefte aan een gesprek om een aantal zaken eens goed door te nemen met een mediator, samen even anders kijken naar een onderwerp? Bijvoorbeeld als voorbereiding op mediation of om een conflictsituatie te voorkomen? Je kunt je natuurlijk altijd aanmelden voor een gesprek. De kans is groot dat veel zaken door dit gesprek op hun plek vallen.

Voor meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem contact op via de contactpagina van deze website of bel rechtstreeks naar 06-20006334.

 

# Bedrijfsartsen #Bedrijfsleiders #Regiomanager #District leiders #HR Managers #P&O managers #CEO #Directeuren #Arbeidsdeskundigen #Re-integratie adviseurs #Bestuursleden