Hoe presenteer ik mezelf? (22 Maart 2018)

Jezelf presenteren, hoe pak je dat aan? Hoe presenteer je je zelf op een manier die overtuigt en boeit? Hoe kan je een indruk van jezelf geven die bij je past? De eerste indruk (waar iedereen het altijd maar over heeft) die anderen van jou krijgen is belangrijk, die kun je maar één keer maken! Het gaat niet alleen om uiterlijk en woorden. Jezelf presenteren heeft ook veel met non-verbale communicatie en met gevoel en sfeer te maken. Maak daar dus werk van en zorg ervoor dat jij jezelf goed weet te presenteren. Of je nu moet spreken voor een groot publiek, in een select gezelschap, aan de vergadertafel, tijdens een sollicitatiegesprek of tijdens een netwerkbijeenkomst. Het gaat écht niet alleen om de inhoud en vorm van je verhaal. Je presenteert jezelf, jouw presentatie vertelt veel over jou.

Inschrijven voor de eerstvolgende workshop? Klik in het menu van deze website op Coaching en daarna op de rode bol Workshop, hoe presenteer ik mezelf? Hier vindt u uitgebreide informatie.

#Bedrijfsleiders #Regiomanager #District leiders #HR Managers #P&O managers #CEO #Directeuren #Arbeidsdeskundigen #Re-integratie adviseurs #Bestuursleden